Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Χαλαρώστε και λίγο


Fringe
Κάτι μεταξύ X-Files και C.S.I. Αν το μυστήριο και η επιστημονική φαντασία σε συνδυασμό με έρευνα και τεχνολογία τελευταίας γενιάς σας συναρπάζει τότε το Fringe είναι μια σειρά που δεν πρέπει να χάσετε. Ο μουρλοεπιστήμονας δεν είναι άλλος από τον John Noble που είχε υποδυθεί τον Denethor (πάλι μουρλό) βασιλιά στο Lord of the Rings. Επίσης ανατριχίλα είναι και ο χαρακτήρας του Phillip Broyles (ο μαυρούλης) που υποδύεται ο Lance Reddick. Πάντως η πρωταγωνίστρια και καλά της σειράς Anna Torv στα πρώτα επεισόδια δεν μου κάνει αίσθηση. Ελπίζω να το σώσει στην συνέχεια, και αν το σώσει ας βάψει σκούρο το μαλλί.

Criminal Minds
Τα τυπάκια στην σειρά έχουν στήσει ειδική ομάδα στο να εισχωρούν στο μυαλό του εκάστοτε εγκληματία και να προσπαθούν να αντιληφθούν τον χαρακτήρα και τον τρόπο δράσης τους. Θα κάνετε συχνά rewind κάποιες ατάκες για να τις αντιληφθείτε καλύτερα. Όσο περιμένετε τα νέα επεισόδια του Csi και του Dexter είναι καλό υποκατάστατο . Ο Gideon Jason με προβληματίζει καθώς δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι ιδανικός εγκληματολόγος ή απλά βλάκας καθώς φέρνει λίγο στον μπαμπά του τυπάκου από το American Pie που πηδούσε τις πίτες.

16 Σειρές ανατριχίλας .
Και μιας και μιλάμε για σειρές και ανατριχίλες 16 σειρές που έχουν κατά καιρούς προβληθεί στην τηλεόραση.

Παράνομο κατέβασμα
Πολύ με άγχωσε το συγκεκριμένο Φαντάζομαι να εμφανιστούν τίποτα κουστουμάτοι στο φτωχικό μου μια ηλιόλουστη μέρα και να μου πουν πως χρωστάω κάμποσα εκατομμύρια ευρώ σε διάφορες εταιρίες για παράνομο κατέβασμα από ίντερνετ. Θα πηδηχτώ απ το παράθυρο.

Sucker Punch
Γκομενάκια, τερατάκια, πιστολίδια, σπαθιά, σαμουράι, ρομπότ, δράκοι,γαλαξίες, εκρήξεις όλα σε ένα. Ελπίζω να έχει και πολύ αίμα. Θα το δω και ας είναι μούφα.

Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος
Γέλασα αρκετές φορές. Και μην ακούω ή διαβάζω μαλακίες ότι προσβάλει τα χριστιανικά ιδεώδη κτλ γιατί θα ξεράσω κροταλίες. Δείτε από τον σύνδεσμο το πρώτο επεισόδιο και συμφωνήστε μαζί μου. Αλλιώς εκκλησία την Κυριακή και εξομολόγηση.

Ιβόνα Φισέροβα (Τσέχα πολιτικός)

Από το να έρχεστε στα στέκια μας και να μας μοιράζετε ηλίθια, γραφικά, φυλλάδια με copy - paste περιεχόμενο πολιτικής σταδιοδρομίας και στειρωμένα χαμόγελα καλύτερα να κάνετε κάτι ανάλογο με την παραπάνω κυρία. Σας ορκίζομαι στον Θεό που πιστεύω θα μαζέψετε περισσότερους ψήφους. Ισχύει για τις γυναίκες υποψήφιες πολιτικούς. Οι άντρες τραβήχτε μετρητά από τον τραπεζικό σας λογαριασμό και πλησιάστε στην παρέα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις