Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Σέξ, εκλογές και ταχύτητα

Σεξουαλικοί νόμοι
Μια χαρά είμαστε στο Ελλάντα. Που να δεις κάτι νόμους που έχουν σε άλλες χώρες. Μέχρι και την μαλακία απαγορεύουν με ποινή τον αποκεφαλισμό. Δεν διευκρινίζει βέβαια για πιο κεφάλι πρόκειται.

Περιφερειακές - Δημοτικές Εκλογές 2010
Όλοι πανηγυρίζουν. Όλοι είναι κερδισμένοι. Κανένας δυσαρεστημένος. Η αποχή μεγάλη αλλά ποιος νοιάζεται από αυτούς. Και το 20% να ψήφιζε αυτοί την δουλειά τους θα την κάνουν. Ωραίος νόμος κομμένος και ραμμένος στα συμφέροντα τους πάντα και ποτέ στα δικά μας. Παραπάνω στον σύνδεσμό μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα των Εκλογών 2010. Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στα ποσοστά αποχής για να νιώσετε τι λέω.

The Ma.Pet. Show
Ο Πέτρος Μαυρογιαννίδης αφού δεν γράφει πουθενά είπε να γράψει σε ένα blog έτσι για να μας θέτει τις απόψεις του. Πάντα αντικειμενικός και κατανοητός για όλους. 







Σεμπαστιάν Φέτελ
Αυτός είναι ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής της F1. Διαβάστε το εξαιρετικό άρθρο του Παναγιώτη Δαλαταριώφ από το Sport24 για τον νεότερο πρωταθλητή στη ιστορία του Grand Prix. Ο Γερμανός πιλότος ανήκει στην Red Bull. Τυχαίο;

Condom, No Condom 
Η Εθνική Υπηρεσία Υγείας (NHS) στην Μ. Βρετανία γύρισε ένα βιντεάκι σχετικά με την χρήση ή όχι του προφυλακτικού με τίτλο " Condom, No Condom".  Η κριτική που δέχτηκε ήταν σκληρή καθώς ισχυρίζονται πως μοιάζει με φτηνή ερασιτεχνική ταινία πορνό. Ε και ;

Φάε μια μαλάκα
Κάποια κοπέλα έκανε το λάθος να αντιγράψει το blog της με αυτό του φοβερού Mikeius (fae ena malaka). Τι το ήθελε η κακομοίρα. Το βρίσιμο που κατάφερε να κερδίσει επάξια θα της επισημάνει το λάθος της. Πολλά αρχίδια η γκόμενα. Αν είναι γκόμενα βέβαια και δεν μας κοροϊδεύει ο ίδιος ο Mikeius. Στο τελευταίο της θέμα 155 σχόλια εκ των οποίον τα 154 είναι υβριστικά. Αν είσαι γυναίκα καλύτερα να μην τα διαβάσεις γιατί θα νιώσεις άβολα.

People's Choice Awards
Αν έχετε άποψη για τηλεόραση, μουσική, κινηματογράφο και θέλετε να το δηλώσετε έμπρακτα μπείτε και ψηφίστε για τον καλύτερο ή την καλύτερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις