Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Πάρτο απόφαση Κατερίνα....

Κατερίνα Στικούδη
Λοιπόν Κατερινάκι έτσι είναι η ζωή. Σε εμπιστεύτηκα και με εκμεταλλευτικές Δυστυχώς ο χωρισμός μας δεν σε έκανε να καταλάβεις ότι η ζωή μου μου ανήκει. Έκανες τα πάντα για να με καταστρέψεις Αλλά μόνο εγώ ξέρω πως ξεκίνησες. 'Όταν ήσουν μια απλή άσημη χορεύτρια στα βραδινά φαγοπότια της κρατικής τηλεόρασης. Εσύ με ανάγκασες να το δώσω στην δημοσιότητα με την συμπεριφορά σου. Για να θυμάσαι από που ξεκίνησες.


Cowboys and Aliens
Τι κοινό έχει ένας καουμποϊ με έναν εξωγήινο; Κανένα ; Δεν νομίζω. Για ρωτήστε τον Daniel Graig και τον Harrison Ford αν τους πετύχετε πουθενά. Νέα ταινία που συγχωνεύει Western action /adventure
.

Λονδίνο
Κάντε μια βόλτα στο Λονδίνο. Η φωτογραφία των 80 gigapixels σας προσφέρει την δυνατότητα να δείτε ακόμα και μέσα από παράθυρα.


Πηγή http://media.yooblog.gr/

Ύπνος στην δουλειά;
Πόσο μπροστά είμαι όταν διοργανώνω event ύπνου για καλύτερη απόδοση στην διασκέδαση. Στην Κροατία η εταιρία Bruketa & Zinic αγόρασε καναπέδες και τους τοποθέτησε στον εργασιακό χώρο για να "τον παίρνουν" όταν νιώθουν κουρασμένοι οι υπάλληλοι. Αυτό λέει θα αυξήσει την απόδοση τους στην εργασία.


Καπνίζουμε παντού
Δεν σας χάλασε ρατσιστές αντικαπνιστές. Και δίκιο να έχετε να πάτε σε άλλη χώρα. Μας έχουν πηδήξει με κάθε τρόπο αν θέλουμε εμείς να ψωφήσουμε καπνίζοντας σε κλειστούς χώρους δικαίωμα μας. Και δικό σας δικαίωμα να εισπνέεται τον καπνό μας. Και δικό σας δικαίωμα να επιλέξετε χώρο για μην καπνίζοντες αν υπάρξει ποτέ τέτοιος χώρος. Άντε γεια


Eliana Franco
Μπράβο στο κορίτσι. Πολλά μπράβο. Και πάλι μπράβο.


Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος.
Επεισόδιο 2
Επεισόδιο 3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις