Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Freddie Mercury

Σαν σήμερα το 1991 άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του Logan Place στο Λονδίνο ο Freddie Mercury. Μουσικός τραγουδιστής και συνθέτης. Η ψυχή φυσικά των Queen.



Ένα πολύ ενδιαφέρον τρέιλερ Source Code


Την είχα δει και παλιότερα. Βραβευμένη και πολύ συγκινητική διαφήμιση. Φοράτε ζώνη παιδιά και αφήστε τις μαλακίες περί στήθους, βυζιών, κοιλίτσας, πλάτης κτλ.

Ίσως το πιο τέλειο περιβάλλον εργασίας. Είναι στην Ρωσία τα γραφεία της Lego. Που να τα δούμε εμείς αυτά.

Μετά τον προκλητικό διαγωνισμό οπίσθιων στην Ολλανδία ζήλεψαν προφανώς οι Ούγγροι και διοργάνωσαν διαγωνισμό πλαστικής ομορφιάς στην Βουδαπέστη. Και τι σημαίνει αυτό, πως για να λάβεις μέρος πρέπει να έχεις κάνει αισθητική επέμβαση και να έχεις χαρτί πλαστικού χειρούργου να το αποδεικνύει Για γυναίκες μιλάμε πάντα.

Και για να το πάμε τώρα στο πιο πικάντικο, όπως πάντα δηλαδή αλλά ρε πούστη μου δεν βλέπω πολύ συμμετοχή στο κωλομπλοκ μου. Ας είναι...
Τρελοκόριτσα σε τρελές φωτογραφίες. Σιγά μήπως δεν συμμετείχε η Sasha Grey σε αυτήν την ομάδα. Respect Sasha.
Και η απογοήτευση είναι πολύ μεγάλη...

Πιείτε παιδιά μου αλλά αργά και συχνά. Η κραιπάλη του Σαββατοκύριακου είναι ότι χειρότερο συγκριτικά με αυτούς που πίνουν παρόμοια ποσότητα αλλά σε μικρότερες μερίδες σε σταθερό ρυθμό. Δεν το λέω εγώ αλλά επιστήμονες που έκαναν έρευνα.

Ε όχι. Αν είναι να "φτάνετε" με αυτόν τον τρόπο είστε ανώμαλες εκεί στην Ισπανία. Για ελάτε κατά τα μέρη μας τώρα που υπάρχει και γενική κρίση πέρα από την οικονομική.

Γειά χαρά !!! Τα λέμε σύντομα.


1 σχόλιο:

  1. Δόξα και τιμή στον Μέρκιουρι. Πολύ καλός καλλιτέχνης και φοβερή φωνή. Απλά δείτε τον live ή έστω ακούστε τον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις