Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Δεύτερο Next Top (ΔΝΤ)

Παρακολούθησα εχτές το καταπληκτικό ριάλιτι Next Top Model. Πραγματικά υπέροχο. Σαν δραματική ταινία. Κλάματα, εκνευρισμοί, πανικός, ξύλο, κακίες, δολοπλοκίες, διαξιφισμοί. Ένα σωρό ωραία πράγματα που σε κάνουν να μην θες να πας ούτε για κατούρημα. Τα κορίτσια μοντέλα που συμμετέχουν δεν μπορώ να πω πως είναι ότι πιο τοπ κυκλοφορεί στην γυναικεία ομορφιά. Σχεδόν όλες διαθέτουν άσχημα χαρακτηριστικά που σε κάνει να λες μας πως τις διάλεξαν. Είχαν μέσο και μπήκαν ή κάνανε όργια σε τίποτα κότερα και τους το τάξανε Η παραγωγή συνεχώς βρίσκει τρόπους μέσω φωτογραφήσεων και καλά για να τις βάλει να πλακωθούν να βριστούν να εξευτελιστούν με κόστος μια υπέροχη φωτογραφία που θα μοσχοπουλήσει. Ο επαγγελματισμός τους πρέπει να φαίνεται ακόμα και όταν τις βάζουν να ακουμπάνε και να φιλάνε ερπετά και κατσαρίδες μαγαδασκάρης. Είναι το consept τις φωτογράφησης Σκατά στα μούτρα τους. Για νούμερα τηλεθέασης πάνε και αυτοί και εντελώς μα εντελώς στα αρχίδια τους σχετικά με την προώθηση των "άσχημων" μοντέλων.
Η χαρακτηριστική σκηνή που γέλασα αρκετά αλλά αργότερα με προβλημάτισε ιδιαίτερα ήταν στην διαδικασία της αξιολόγησης στην φωτογραφία της εβδομάδας. Μια κοπέλα αν θυμάμαι καλά η Λορα έμπηξε τα κλάματα όταν η αρχιμοντέλα και καταξιωμένη γυναίκα Κωστόπουλου τις είπε εμμέσως πλην σαφώς πως "Κοπελιά δεν κάνεις για μοντέλο, δεν σε θέλει ο φακός" Και όπως θα περίμενε κανείς η Λορα απάντησε "Και γιατί μου το λέτε τώρα και δεν μου το λέγατε στην διαδικασία της πρώτης επιλογής; Ε μετά αρκέστηκαν στις μαλακίες του τύπου νομίζαμε ότι κρύβεις κάτι ιδιαίτερο το οποίο θα έβγαινε στην συνέχεια και θέλαμε να πιστεύουμε πως μπλα μπλα μπλα μπλα......
Η Λόρα που λέτε είναι ασχημομούρα. Έχει μια μύτη πιο μεγάλη και από αγκινάρα. Ο Παπακωνσταντίνου μπροστά της μοιάζει Γάλλος Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου της δεν την κολακεύουν ιδιαίτερα. Από σώμα μια χαρά δεν λέω. Αυτό μας έλειπε. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι η Λόρα έχει δει την μάπα της στο καθρέπτη; Αν δεν έχει κοιταχτεί ποτέ η ίδια, της έχει πει ποτέ κανένας πως η μούρη της δεν είναι το τέλειο πρόσωπο μοντέλου για φωτογραφήσεις Maybiline μακιγιάζ και πούτσες μπλε. Δηλαδή τι περίμενε πως θα της έλεγε η γυναίκα Κωστόπουλου πως παρακάμπτουμε την μυτόγκα και σε γουστάρουμε επειδή είσαι καλό παιδί και έχεις ποδάρες. Ποδάρες έχει και η καμηλοπάρδαλη της Αφρικής, δεν είναι μοντέλο όμως. Πως δηλαδή κλαις τώρα και δηλώνεις πως σου καταστρέψαμε τα όνειρα κτλ κτλ. Αν κάνουμε όνειρα πέρα από τις δυνατότητες μας και δεν μπορούμε να τα πραγματοποιήσουμε για τους χ και ψ λόγους δεν είναι όνειρα. Είναι μαλακίες που κάνουμε στην ζωή και τις πληρώνουμε για πάντα. Και εγώ π.χ. Το μεγαλύτερο μου όνειρο είναι να γίνω μοντέλο και κανείς δεν θα σταθεί εμπόδιο ώστε να μην το πραγματοποιήσω Είναι 1.65 αδύνατος και ασθενικός με μερικά μαύρα στίγματα εδώ και εκεί στο σώμα μου και μια φάτσα που δεν την λες και θεϊκιά. Αν ξεκινήσω και πάω και περνάω κάστινγκ και βρεθεί μια κακιά πούστρα (βλέπε Μουρατίδης) ή μια καλή πούστρα (βλέπε Ασλάνης) ή μια γυναίκα Κωστόπουλου και μου τα αναφέρει αυτά είναι δυνατόν να μην ισχύει και να τους βγάλω τρελούς. Εκτός βέβαια αν είμαι τόσο πολύ ψωνάρα που δεν θέλω να τα παραδεχτώ. Εκέι λοιπόν μπορώ να πάω να γαμηθώ. Καλά να πάθω και μου άξιζαν χειρότερα. Τι στον πούτσο δηλαδή αν γίνω εγώ μοντέλο και άλλα παλληκάρια χτισμένα και με φοβερά χαρακτηριστικά δουλεύουν ως ιδιωτικοί υπάλληλοι σε ξενοδοχεία, μπαρ κτλ. Εκεί που θέλω να καταλήξω και να συμβουλέψω γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και έρχονται ακόμα δυσκολότεροι, είναι πως όλοι μας ξέρουμε αν θέλουμε να το ψάξουμε λίγο βαθιά στην καρδούλα μας γιατί είμαστε φτιαγμένοι να κάνουμε. Δεν μπορείς να είσαι άσχημος και να γίνεις μοντέλο ούτε να είσαι ανάγωγος και να γίνεις υπάλληλος υποδοχής. Επίσης δεν μπορείς να είσαι άφωνος και να γίνεις τραγουδιστής (πετυχημένος δεν μιλάμε για τα σούργελα που σπάμε πλάκα) ούτε εφοπλιστής αν δεν έχεις λεφτά. Αυτογνωσία αγόρια και κορίτσια γιατί δεν μας βλέπω καλά. Και υπάρχουν άτομα έτοιμα για να καταστρέψουν όνειρα στο βωμό της τηλεθέασης. Μην τους δώσουμε αυτήν την χαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις