Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Συμβουλές προς τα αρσενικά της υφηλίου

Μην ποτίζετε την bar woman με άφθονο αλκοόλ. Το ότι εσείς είστε μπεκροκανάτας και η μόνη σας ασχολία στον ελεύθερο σας χρόνο είναι η καταστροφή των σπλάχνων σας δεν σημαίνει πως πρέπει να βοηθήσουμε και την κοπελίτσα που δουλεύει να κάνει το ίδιο. Το ότι αρνείται ευγενικά δεν σημαίνει πως είναι ντροπαλή και το παίζει δύσκολη. Απλά ρε ζώα δεν θέλει να γίνει ντίρλα ώστε να μπορέσει να βγάλει την βάρδια. Αν θέλετε να το παίξετε "ο γαμάω με τα λεφτά για ξιδοξόδεμα" προτιμήστε στο τέλος της βραδιάς όταν πληρώσετε τον λογαριασμό να αφήσετε ένα γερό tip. Θα το εκτιμήσει πιο πολύ. Μην το παρακάνετε όμως γιατί θα υπάρξει παρεξήγηση. Επίσης σε περίπτωση που το κορίτσι στην μέσα πλευρά είναι τα ίδια σκατά με εσάς (δηλαδή κατεβάζει ότι έχει υγρή αλκοολική μορφή μονοκοπανιά) οι ελπίδες να εντυπωσιάσεις είναι ελάχιστες ως μηδαμινές. Για να έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο σημαίνει πως αυτό που προσπαθείς να κάνεις το έχουν κάνει πριν από εσένα άλλοι μαλακοτρίφτες και έχει γίνει ρουτίνα. Πρωτοτυπήστε για μια φορά στην ζωή σας. Ζώα.

Μην μοστράρεις το αυτοκίνητο ως στοιχείο του χαρακτήρα σου και επίπεδο του ανδρισμού σου. Πλέον, την σήμερον ημέραν (παρόλην την κρίσιν) αυτοκίνητο ακριβών - σπορ - ντιζαινάτον ) μπορεί να αγοράσει με δόσεις και το ορφανό που πουλάει εικονίτσες του αγίου Ονούφριου του Αιγύπτιου. Δεν λέω, είναι ένα καλό "+" το ακριβό αυτοκίνητο αλλά άπαξ και ζαχαρώσει το γκομενίδιον από το μήκος την φινέτσα την προηγμένης τεχνολογία οδήγησης και τους ίππους που έχει ενσωματωμένους στους 4 τροχούς τότε να είσαι σίγουρος πως θα περιμένει και ανάλογες ανέσεις σε άλλες περιπτώσεις. Οπότε το όλο πακέτο παίζει ρόλο. Και βγάλε επιτέλους από το φόντο του κινητού σου την καλογυαλισμένη υποτιθέμενη αντρική τεστοστερόνη με ρόδες. Η μούρη σου (και σκατόφατσα να είσαι) δείχνει πως είσαι ακομπλεξάριστος και τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. Βάλε αυτήν καλύτερα.

Μην βρίζεις ασύστολα σε όλες τις στιγμές της καθημερινότητας σου όταν υπάρχει στον ίδιο χώρο γυναίκα. Δεν γοητεύεις έτσι. Ναι ο άντρας ο σωστός είναι πρόστυχος ΟΤΑΝ πρέπει και ΟΠΟΥ πρέπει αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το να κατεβάσεις τον Θεό και τον Άγιο Πέτρο από τον Παράδεισο για να σε στείλουν με κλωτσιές στον έξω από εδώ,είναι πράξη αρρενωπότητας που υγραίνει τις γυναίκες ανάμεσα από τα πόδια. Και μην απευθύνεσαι στις γυναίκες, φίλες σου και μη, όπως απευθύνεσαι στον φιλαράκο σου που πήγατε μαζί στρατό και βάζατε κωλοδάχτυλο στα περιστέρια του στρατοπέδου.

Το ότι φοράς κουστούμι δεν σε κάνει και αυτόματα Τζορτζ Κλούνει στο Ocean 11. Το κουστούμι το φοράμε και δεν μας φοράει. Αν δεν σου πάει άστο να πάει στο διάολο. Οπότε στο σκατουδένιο μυαλουδάκι σας μην σας μπαίνει η ιδέα πως βάζοντας σακάκι ασορτί με παντελόνι πουκάμισο και γραβάτα ξαφνικά γίνεστε αρεστός σε μεγάλο βαθμό. Ειδικά αν είναι 45 νούμερα μεγαλύτερο - μικρότερο ή ψωνισμένο από Sprider Stores. Και η εικόνα τσιφτετέλι με την γραβάτα γύρω από την κεφάλα σας δεν είναι φαντασίωση για τις γυναίκες. Είναι απλά ξεφτιλισμός. Αν είσαι βλαχαδέριαν συμπεριφοράς το κουστούμι δεν σε σώζει και η γκόμενα δεν σε γκαυλώνει. Αλλά αν το φοράς και σου πάει φέρσου ανάλογα. Σαν κύριος δηλαδή.


2 σχόλια:

  1. ρε μαλακα θα μου πεις εσυ τι θα κανω???!!!θα βριζω οποτε και οπου θελω...αντε γαμησου αρχιδι πουσταρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις