Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Μέριλιν Μονρόε σε πορνό, Πάγκαλος και ο Σισέ Θεός

Επικαιρότητα
Τα στρατόπεδα που δεν χρησιμοποιούνται πλέον θα ανακαινιστούν και θα υποδέχονται και θα στεγάζουν τους παράνομους μετανάστες προτού τους απελάσουν. Κάτι μου έρχεται στο μυαλό σχετικά με Ναζί και Εβραίους αλλά δεν θα το σχολιάσω περαιτέρω. Ο φράχτης στον Έβρο πάντως καλή ιδέα.
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος τα λέει χύμα και τσουβαλάτα. Και δίκιο να έχει (που έχει ) το χάνει έτσι όπως εκφράζετε. Και σύντομα θα χάσει και την θέση του αν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο.





Αθλητικά
Πολύς ντόρος έχει ξεσπάσει με την αποκάλυψη του συγκεκριμένου βίντεο. Και εγώ σαν Παναθηναϊκός λέω : Ε και τι έγινε ; Παιχταρά μου τον είπε, δεν το είπε εργοδότη μου ή πατέρα των παιδιών μου. Που είναι το πρόβλημα ; Αν ψάχνουν για παράγκες και διαφθορά του ποδοσφαίρου ας πάνε σε άλλα μέρη και να καταγράψουν συνομιλίες διαφόρων παραγόντων, ας πούμε στις εξέδρες.
Ο ίδιος ο Τζιμπρίλ Σισέ έχει δηλώσει επανειλημμένως πως δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει τώρα από την ομάδα. Για το καλοκαίρι δεν ξέρει αλλά τώρα έχει ένα συμβόλαιο που πρέπει να το τηρήσει και προπάντων τον έχει ανάγκη η ομάδα. Τώρα πως βγαίνουν αυτές οι ειδήσεις ούτε και εγώ δεν ξέρω ούτε και αυτοί που τις βγάζουν φαντάζομαι. Αν πάντως είναι αληθινά τα σενάρια τότε φταίξιμο θα έχει και ο Τζιμπρίλ, που όπως και οι άλλοι, στις πρώτες δυσκολίες τις ομάδας πήδηξε και αυτός από το καράβι.
Οι διακρίσεις και τα ρεκόρ του Μητσάρα συνεχίζονται.
Ο Βασίλης Σπανούλης σκέφτεται τον αγώνα στο ΟΑΚΑ με πολύ συναίσθημα. Και καλά κάνει. Το ότι όλο το γήπεδο θα ασχολείται μαζί του είναι λογικό. Οι καταστάσεις "μπούμερανγκ" εμένα με τρομάζουν και με αγχώνουν αφάνταστα. Ένα μόνο είναι το σίγουρο. Ο KILL BILL στο ντέρμπι ή θα είναι man of the match ή έρμαιο του εαυτού του. Μέση κατάσταση σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχει. Και θα με θυμηθείτε. Διαβάστε και την γνώμη του Στ. Τριαντάφυλλου στο Sport24.

Παράξενα
Ο μαραθώνιος του Τόκιο και η μαλακία του πρώτου που τελικά τερμάτισε τρίτος. Οι μαλακίες πληρώνονται
Δεν πλακώνονται μόνο οι αντίπαλοι σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Πλακώνονται και οι συμπαίχτες.
Υπάρχει κυριολεκτικά κερατάς. Δείτε τον.
Το βίντεο αυτό δεν υπάρχει. Για άλλη μια φορά την φέραμε στους Γερμανούς. Αυτό έλειπε με τέτοια εντεκάδα που κατεβάσαμε.

Αυστηρά για άντρες
Jennifer Aniston. Είναι αυτή άραγε ;
Έλα να δούμε και λίγο μπαλίτσα.
Keyra Agustina. Είναι ο πιο σέξι ποπός (κώλος) του διαδικτύου και όχι άδικα. Πολλά μπράβο σε αυτόν τον ποπό (κώλο) και στην κάτοχο της.
Η Ελίνα Μπεκάκου εργάζεται σκληρά. "Σημ." Αν είδατε το ακριβώς από πάνω βίντεο με την Keyra Agustina αυτό μην το δείτε. Διαφορά κλάσης.
Και το καλύτερο. Η Μέριλιν Μονρόε σε τσόντα. Και το βίντεο είναι 100% γνήσιο.
(ΠΡΟΣΟΧΗ : Αυστηρώς ακατάλληλο για ανήλικους).
Το πιο άσχημο και αηδιαστικό γυναικείο εσώρουχο. Μπλιάχ.

2 σχόλια:

  1. Τι είπε πια ο Κωνσταντινέας και ασχολούται όλοι μαζί του. Σιγά τα ωά.

    Τι πίκρα πήρε ο μαραθωνοδρόμος. Τι πίκρα πήρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και ορισμένη Αρειανή..τον παω πολύ τον ΣΙΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις