Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Διλήμματα Παρτ 2 (two) λέμε


Γιός αδερφή ή γιός ναρκομανής
Εντάξει το θέμα είναι σοβαρό για να κάθομαι να το σχολιάζω με μισανθρωπία, ανορθόγραφα και ασύντακτα σχόλια. Θα έπρεπε να ντρέπομαι κανονικά αλλά τι να κάνω που τυχαίνει σε πολύ κόσμο. Την ώρα λοιπόν που είσαι στο μαιευτήριο και περιμένεις να ανοίξει ο τοκετός της όμορφης γυναίκας σου εμφανίζετε ο διάολος αυτοπροσώπως και σου λέει :
- Μια ζωή μαλακίες έκανες μην νομίζεις πως θα την γλιτώσεις επειδή έχεις βαρβάτο σπέρμα. Αν θες να ζήσει το παιδί σου πρέπει να διαλέξεις τι θα γίνει στην ζωή του αλλά έχεις μόνο 2 επιλογές. Η πούστης ή ναρκομανής Αν θες παίρνεις και τα δύο και εγώ την κάνω από εδώ με ελαφρά πηδηματάκια.
- Προς Θεού μην !!!!!
- Οπότε διάλεξε, θα περιμένω...
Διαλέγω χωρίς καμία απολύτως σκέψη αδερφή. Γιατί τουλάχιστον δεν πρόκειται να πεθάνει όσο κρέας και να βάλει στον οργανισμό του. Αντιθέτως αν βάζει πολύ ναρκωτικό στον οργανισμό δεν νομίζω να τα καταφέρει.
Ελπίζω να μην διαβάσει το άρθρο μου καμία αδερφή γιατί θα κατακεραυνωθώ. Πως είναι δυνατόν να συγκρίνεις το ένα με το άλλο, θα μου πουν ο γκεισμός είναι φυσιολογικός στις μέρες μας, θα μου πουν. Δεν είναι αρρώστια ούτε εξάρτηση, θα μου πουν. Και εγώ απλά θα τους πω : Διαφωνώ. Φυσιολογικά είναι τα παπαδάκια στην εκκλησία και οι μελισσούλες στα λουλουδάκια.

Βυζιά ή Κώλος
Ας υποθέσουμε πως έχεις κατασκευάσει με το σούπερ ντούπερ Pc σου, ένα γκομενάκι με ευγενικό χαρακτήρα, όμορφο πρόσωπο, μυαλό αρκετό ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει σε πράξεις πρόσθεσης αφαίρεσης πολλαπλασιασμού και διαίρεσης (χωρίς δεκαδικούς). Δεν θες τίποτα άλλο σαν άντρας. Νομίζω πως μπορείς να ζήσεις το υπόλοιπο της ζωής σου με αυτήν την γυναίκα. Η μήπως όχι ;
Πιστεύω δεν θα σταμάταγες εκεί. Θα ήθελες να προσθέσεις ακόμα κάτι για να κάνεις τέλεια την εφαρμογή. Βυζάρες κωλάρα και είσαι έτοιμος. Ουπς το σύστημα δεν σε αφήνει να φορτώσεις και τα δύο δεδομένα με τόσα πολλά TeraByte. Σου πετάει μήνυμα σφάλματος και σου λέει : "Μαλάκα ένα από τα δύο επέλεξε, μην είσαι πλεονέκτης". Εκεί λοιπόν τι διαλέγεις; Το πρώτο πράγμα που κοιτάς σε μια γυναίκα αφού αλληθωρίσεις από το Μες τα δύο της μάτια να κοιτάζω, είναι τα βυζά (α ρε Alza). Και μετά αφού ολοκληρωθεί η γνωριμία περιμένεις πότε θα φύγει για να κοιτάξεις τον κώλο πως χοροπηδάει λικνιζόμενος πάνω από τα πόδια. Η επιστημονική μου άποψη είναι πως ο κώλος πρέπει να είναι το τελικό δεδομένο στην παραπάνω τέλεια γυναίκα. Τα βυζά είναι πιο κρύα και άσπλαχνα. Ο κώλος είναι ζεστός αν και όχι ευωδιαστός. Είναι σαν δεύτερο καταφύγιο όταν δεν λειτουργεί η μόνιμη κατοικία. Δες το σαν εξοχικό. Πας εκεί και ξεχνιέσαι από την καθημερινή ρουτίνα. Μπορεί να είναι στενά και άβολα αλλά αν κάνεις κάποιες μετατροπές νομίζω ή άνεση που σου προσφέρει είναι πιο απολαυστική. Καταλήγω γιατί μακρηγόρησα αρκετά πως ένας καλοφτιαγμένος κώλος μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερες συγκινήσεις από 2 τεράστια βυζά. Αντέχει και πιο πολύ στις κακουχίες. Το γάμησα το θέμα αλλού το πήγα αλλά ντάξη....Δικαιολογούμαι
Bonus φιλοσοφία : "Ο κώλος είναι κόλαση και το μουνί πηγάδι και όποιος τον κώλο δεν γαμεί, τυφλός θα πάει στον Άδη".

Jean Paul Gautier ή John Galliano
Οι γραμμές και τα χρώματα του Jean Paul στην φετινή χειμερινή κολεξιόν ομολογώ πως ήταν χαμηλότερες των προσδοκιών μου. Αντίθετα το στυλ και η φινέτσα στα ρούχα του John ήταν εντυπωσιακές και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον οίκο της Christian Dior. Πλάκα κάνω παιδιά μην ψαρώνετε Ειλικρινά πιστέψατε πως θα υπάρχει δίλημμα μεταξύ δύο αδερφάτων για τον ποιον πούστη θα φορέσουμε φέτος ; Στα γαμήδια να πάνε να πτωχεύσουν όλοι. Τον πιο φτηνό στις εκπτώσεις και σε λογικά πλαίσια πάντα. Έχω ακούσει κάτι τρόμπες (άρρεν) και τρομπέτες (θήλυ) κάτι φορές να λένε πως το "χ" "ψ" συνολάκι είναι σε εκπληκτική προσφορά και από 2.500 ευρώ κανονική τιμή μόνο 800 ευρώ. Ακόμα κάθεστε ; Στον Ισθμό ζώα που είναι και πιο βαθύς από το λιμάνι του Πειραιά.

Κατούρημα με κατεβασμένο το καπάκι ή κατούρημα με ανεβασμένο το καπάκι
Είναι απλό οι άντρες με ανεβασμένο οι γυναίκες με κατεβασμένο. Πάντως αν είσαι άντρας και κατούρησες με κατεβασμένο και πιτσίλισες το ΚΑΠΑΚΙ αν υπάρχει γυναίκα στο σπίτι την γάμησες. Αλλά και ανεβασμένο να το έχεις και να πιτσιλίσεις πάλι την γάμησες. Το θέμα είναι απλώς να καθαρίζεις με χαρτάκι την περίμετρο του καπακίου για να μην έχει εκρήξεις θυμού το θηλυκό του σπιτιού. Αν βάλεις και λίγο μπλε οινόπνευμα στο χαρτάκι η δουλειά είναι τελειωμένη και παίρνεις βραβείο καθαριότητας. Εγώ επιλέγω το ρίσκο της υπόθεσης. Πας δηλαδή για κατούρημα, στον πούτσο σου αν είναι ανεβασμένο ή κατεβασμένο τα αμολάς και αν είσαι εύστοχος όλα καλά. Αν αστοχήσεις και γεμίσεις ακόμα και το καλαθάκι με το βουρτσάκι ούρα άντρας είσαι μπορείς να αντέξεις λίγο γκρίνια και υστερία. Έχει και πλάκα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις