Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Αφού επιμένεις θα σου πω μια ιστορία

Μια φορά που καθόμουν έξω από τον χώρο εργασίας μου απολαμβάνοντας ένα υγιεινό τσιγάρο, πέρασε ένα πολύ όμορφο κοριτσάκι. Δεν άντεξα και το κοίταξα στα μάτια και μου χαμογέλασε. Χάρηκα πολύ και ένιωσα πολύ όμορφα. Ήταν απίστευτα όμορφη. Φορούσε ένα φουστάκι άσπρο τόσο κοντό που αν έσκυβες λίγο το κεφάλι σου μπορούσες να δεις το γατάκι της. Βρακάκι θαρρώ πως δεν φόραγε καθώς ο καιρός ήταν πολύ ζεστός. Από πάνω φόραγε ένα ραντέ άσπρο φανελάκι που ίσα ίσα κρατούσε τα νεανικά της στήθη να μην χυθούν στο πάτωμα. Αν και όπως είπα πριν έκανε ζέστη το κοριτσάκι στο πάνω μέρος του κορμιού της φαινόταν να κρυώνει καθώς τα ρωγάκια της ήταν τεντωμένα και σκληρά. Έτσι όπως γίνονται και τα δικά μου όταν μπαίνω στην θάλασσα και είναι κρύο το νερό. Είχε πλάκα. Πραγματικά αυτό που με εντυπωσίασε πολύ ήταν τα περίεργα παπούτσια που φορούσε. Ήταν πολύ ψηλά σαν ξυλοπόδαρα που φοράνε οι ακροβάτες στα τσίρκο και απορώ πως κατάφερνε και ισορροπούσε πάνω σε αυτά. Ο μπαρμπα Γιώργος που περνούσε εκείνη την ώρα για να πάει στο καφενείο στην πλατεία κρατούσε το πουλάκι του όταν την είδε και αυτός. Δεν ξέρω γιατί αλλά φάνηκε ωραίο και στην κοπελίτσα οταν το παρατήρησε καθώς χαμογέλασε. Μετά τους έχασα γιατί μπήκαν σε ένα ξενοδοχείο. Ο μπάρμπα Γιώργος έχει ξαναμπεί εκεί πιο παλιά με μια άλλη κοπελίτσα που του έλεγε συνεχώς "μιρ μιρ".

Πήρα το θάρρος μια φορά και έναν καιρό και πήγα με τόλμη και γοητεία να μιλήσω σε αυτό το κοριτσάκι. Χαμογέλασε όταν της είπα καλημέρα και μου ευχήθηκε το ίδιο. Η καρδιά μου σκίρτησε από έρωτα. Μιλήσαμε για διάφορα θέματα. Για το σχολείο για διασκέδαση για τον στρατό. Είχε λέει μια εμπειρία πολύ ιδιαίτερη μέσα σε ένα στρατόπεδο μια φορά. Είχε μπει κρυφά να δει έναν κολλητό της και κατέληξε να πίνει κρασιά και βότκες με έναν λόχο. Την συμπάθησαν πολύ μου λέει. Λογικό αφού και εγώ την είχα συμπαθήσει με την πρώτη ματιά. Αφού τα είπαμε για αρκετή ώρα με προσκάλεσε στο μαγαζί που δουλεύει τα βράδια. Ξαναχάρηκα. Ήταν η τυχερή μου μέρα.

Προετοιμάστηκα κατάλληλα εκείνο το βράδυ. Έβγαλα λεφτά μπόλικα από τον λογαριασμό της τραπέζης μου (να έχω ποτέ δεν ξέρεις) και αφού πλύθηκα καλά και αρωματίστηκα ξεκίνησα για εκείνο το μαγαζί. Η αλήθεια είναι πως δεν το είχα ξανακούσει. Δυσκολεύτηκα να το βρω. Ήταν χωμένο μέσα σε ένα στενό σοκάκι και ευτυχώς που έπαιζε δυνατά Καρρά νύχτα ξελογιάστρα και κατευθύνθηκα βάση ήχου. Από έξω φαινόταν πολύ σκοτεινό και τα λίγα φώτα που είχε ήταν κοκκινωπά. Δεν είχε πολύ κόσμο. Βασικά είχε 3 άτομα που κάθονταν στο μπαρ και γελούσανε με κάτι που τους έλεγε μια ξανθιά κοπελίτσα. Η καημένη μίλαγε σπαστά ελληνικά και δυσκολευόταν να καταλάβει τι της έλεγαν. Δύσκολη δουλειά.

Το ραντεβού μου με περίμενε καθισμένη σε ένα ψηλό σκαμπό. Ντράπηκα γιατί έτσι όπως καθόταν φαινόταν το βρακάκι της κάτω από το λεπτό μαύρο δαντελένιο φορεματάκι της. Ήταν τόσο μα τόσο αγνή που βλέποντας με να το παρατηρώ δεν κουνήθηκε καθόλου για να κρυφτεί. Προφανώς δεν το είχε καταλάβει ή κατάλαβε πως οι προθέσεις μου ήταν και αυτές αγνές όπως η ίδια. Έκατσα και με ρώτησε τι θα πιω Πορτοκαλάδα της είπα μπλε. Ξελιγώθηκε στα γέλια. Ντράπηκα και ζήτησα κόκα κόλα. Γέλασε πάλι αλλά έδωσε την παραγγελία σε μια άλλη κυρία που έμοιαζε με την θεία μου την Όλγα αλλά ήταν υπερβολικά βαμμένη στο πρόσωπο. Με ρώτησε τι θα την κερνούσα. Σαν γνήσιος τζέντλεμαν που είμαι της είπα να πάρει ότι θέλει.

Μου χάιδεψε το γόνατο και ήρθε πιο κοντά μου. Η αφέλεια και η πραότητα αυτής της κοπέλας ήταν κάτι που δεν είχα ξαναδεί ποτέ μου. Το γόνατο μου ακούμπησε στο γατάκι της όταν ήρθε κοντά μου. Δεν κουνήθηκα ρούπι γιατί δεν ήθελα να νομίζει πως συνέβη κάτι. Μα καλά δεν καταλαβαίνει πως είμαι άντρας και πως αυτό θα μπορούσε να με διεγείρει. Μα τι λέω η κοπελίτσα αυτή ήταν ένας αμνός του θεού.

Ενώ εγώ έπινα την τρίτη γουλιά μου από την κόκα κόλα αυτή με ρώτησε αν μπορούσε να πάρει άλλο ένα ποτό. Και βέβαια της είπα και της έσκασα το πιο ερωτικό μου χαμόγελο. Τσίμπησε. Χαμογέλασε και αυτή και μου έκλεισε το μάτι.

Σε κάποια στιγμή είχαμε ξεμείνει από κουβέντες και λόγια. Κοίταζα σαν χαζός το ποτήρι που κρατούσα. Αυτή κοίταγε έναν κύριο στο βάθος. Προφανώς ήταν ο παππούς της. Του είπε πως δεν θα ασχολιόταν μαζί του σήμερα γιατί είχε εμένα. Μα τι τιμή. Να αγνοείς ένα μέλος της οικογένειας σου για κάποιο άλλο πρόσωπο σήμαινε πολλά για εμένα. Ήπιε άλλο ένα ποτό. Τα κατέβαζε σαν νερό. Της άρεσαν προφανώς πολύ.

Και ήρθε η πιο δύσκολη στιγμή της βραδιάς. Πλησίασε το πρόσωπο της κοντά στο δικό μου. Κάνοντας αυτήν την κίνηση για να κρατηθεί ώστε να μην πέσει στηρίχτηκε στο πράμα μου. ΜΕ ΦΙΛΗΣΕ !!! Ήταν πολύ άγαρμπη καθώς χρησιμοποιούσε μόνο την γλώσσα της σε όλο το μήκος των χειλιών μου και του σαγονιού μου. Φαντάζομαι πως θα ήταν η πρώτη της φορά. Δεν ήθελα να εκμεταλλευτώ τον έρωτα της προς εμένα και την τράβηξα μακριά. Συνέχισε να στηρίζετε στο πράμα μου και μάλιστα άρχισε να το τρίβει με την παλάμη της. Την ρώτησα αν ήξερε τι κάνει και που είπε ΟΧΙ ΘΑ ΜΟΥ ΜΑΘΕΙΣ ΕΣΥ ;;; Τρελάθηκα.
Πήγα στην τουαλέτα και τον έπαιξα τρεις φορές. Δεν ήθελα να παρασυρθώ από την έλξη που ένιωθα για αυτή και να εκμεταλλευτώ την παιδική της ψυχή. Ήταν δεν ήταν 20 χρονών. Θα ήταν άδικο.

Γύρισα ιδρωμένος και αναψοκοκκινισμένος. Με ρώτησε γιατί είμαι έτσι και της είπα πως ζεσταίνομαι Μου είπε αν ήθελε να πάμε κάπου να βγάλουμε τα ρούχα μας να είμαστε πιο άνετα. Τελικά ήταν αναπόφευκτο. Δεν μπορούσα να αρνηθώ έτσι όπως μου το ζήτησε. Της είπα οκ και με τράβηξε από το χέρι. Στα μισά της διαδρομής σταμάτησε και μου ζήτησε 100 ευρώ. Της είπα τι τα θέλει τέτοια ώρα ; Μου είπε πως τα θέλει να αγοράσει μπικουτίνια και γέλασε. Της τα έδωσα. Δεν μου είπε πότε θα μου τα επέστρεφε αλλά είμαι σίγουρος πως θα το έκανε σύντομα. Ήταν ξηγημένο κορίτσι. Βρεθήκαμε σε ένα πολύ στενό δωμάτιο. Έβγαλε τα ρούχα της. Έβγαλα και εγώ τα δικά μου. Δεν μπόρεσα, δεν άντεξα, δεν κρατήθηκα. Τα υπόλοιπα δεν θα τα αναφέρω γιατί ντρέπομαι. Ντρέπομαι που πρόδωσα την εμπιστοσύνη της.

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν το πήρες ακόμα ;


Διαβάστε αυτόν τον μήνα στο Cosmopolitan :

Rate against the machine : Τα Cosmoboys (αθεράπευτα φλώροι) βαθμολογούν τις κινήσεις σου στο σεξ. Από την πρώτη επαφή του μορίου με τα φρεσκολουστραρισμένα νυχάκια σου έως την τάση να τα φτύσεις στα μούτρα του. Δες αν και εσύ τον παίρνεις καλά. Δες αν μπορείς να γίνεις επαγγελματίας. Συγκλονιστικές μαρτυρίες. 69 στάσεις για να σας αφήσει 50,00 ευρώ στο κομοδίνο όταν τελειώσει μαζί σας. Κάνε το τεστ και στείλε το στην Evil Angel. Μπορεί ΕΣΥ να είσαι η μεγάλη τυχερή.

Καληνύχτα και καλή τύχη : Όταν τα ραντεβού σας τελειώνουν πάντα στην εξώπορτα. Όταν τον ρώτησες τι αμάξι έχει και είχε το θράσος να σου πει Seat Ibiza. Όταν μετά από μιας ολόκληρης εβδομάδας σοβαρής σχέσης σου έκανε τον μαλάκα όταν του είπες πως σου αρέσουν οι πανάκριβες μπότες. Όταν διαπίστωσες πως η δουλειά του δεν είναι τόσο ιδανική ώστε να λες στις φίλες σου το μισθό του. Όταν δεν είχε τον χρόνο και την όρεξη και προπάντων το χρήμα να σε βγάλει έξω για 5η συνεχόμενη φορά. Όταν παρά ήταν κύριος για πρώτο ραντεβού και σε ξενέρωσε ή και το αντίθετο. Δεν ξέρουμε τι θέλουμε και μπράβο μας.

Έξτρα τεύχος : Εδώ το Cosmo καίγεται. Οι πιο ζεματιστές - πονηρές - πρόστυχες - διεστραμμένες - ανώμαλες - διαστροφικές - κατεστραμμένες ιστορίες σεξ ξαναχτυπούν. Ιστορίες με ουσία και κοινωνικό αντίκτυπο και όχι παραμύθια της Χαλιμάς.

Bonus : 6 Αληθινές ιστορίες. Διάβασε και εσύ για τον πρίγκιπα το άλογο και την παρθένα. Η Καργιοφυλλιά Μπαρτούζου αναβιώνει μέσω της πένας της την συγκλονιστικότερη ιστορία μετά την αντιπολίτευση.
Απόσπασμα
- "Όλοι οι καλοί χωράνε είπε η Πένυ στην κολλητή της και της έκλεισε το μάτι. Οι κόρες των ματιών της Υβόννης μεγάλωσαν στην σκέψη και μόνο της ιδέας τι θα επακολουθούσε. Η Πένυ βλέποντας τις λάγνες σκέψεις της Υβόννης να μην κρύβονται της χάιδεψε απαλά το μάγουλο.
- Φρόντισε μόνο να λείπει ο μπαμπάς. Η μαμά θα μείνει μαζί μας."

Rihanna : Bad girl gone good. Μετά τα μαπίδια που μάζεψα από τον αράπη νιώθω άλλος άνθρωπος. Την πρώτη μέρα δεν έβλεπα τίποτα. Το ίδιο 2η 3η και 4η ημέρα. Την 5η κάτι άρχισε να φέγγει από το αριστερό μάτι. Την 6η διέκρινα σκιές και χρώματα. Ξαναβρήκα το φως μου την 30η. Είχαν φύγει και οι μελανιές. Μου αρέσουν τα κακά αγόρια αρκεί να με χτυπάνε. Πλέον είμαστε πιο αγαπημένοι από ποτέ. Δείτε καρέ καρέ τις φωτογραφίες του ξυλοδαρμού.

Το μπαγκαζάκι του τρόμου : Σωστές διακοπές λάθος παρέα. Ουπς. 1.000.000 προορισμοί. Tips για να πληρώνει πάντα ο μαλάκας. Μυκονοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος.

Οι μισές από εσάς έχετε απατήσει τον σύντροφο σας : Από την έρευνα του Cosmo για την απιστία. 12 παντρεμένες διηγούνται τον τρόπο που έκαναν τάρανδο τον άντρα τους. Μπορείς και εσύ. Το αξίζεις. 365+ 1 δικαιολογίες για να μην το μάθει ποτέ και να βγείτε και από πάνω. Φωτογραφικά ντοκουμέντα με τράγους, ελάφια, κριάρια και ταύρους. Κάντε του δώρο ένα Camel (βερνίκι) και θα το εκτιμήσει.

Αληθινή ιστορία : Η κοπέλα μου έκανε επέμβαση αλλαγής φύλου. Και στα καπάκια έκανα και εγώ. Πλέον είμαστε ευτυχισμένοι που αλλάξαμε ρόλους. Τι λέει η μαμά της κοπέλας που έγινε αγόρι και τι λέει η μαμά του αγοριού που έγινε κοπέλα. Δείτε φωτογραφίες από τις επεμβάσεις που σοκάρουν.

Και δώρο αυτόν τον μήνα :

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ψόφος

Σαν πολύς καιρός δεν πάει από τότε που έφτιαξα μια λίστα με τα πράγματα που μισώ και τους ανθρώπους που με βγάζουν εκτός εαυτού. Για να δω...

Στους μαλάκες με μηχανή που έχουν συνεχώς αναμμένη την μεγάλη σκάλα των φώτων. Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουν πως τα φώτα της μηχανής βρίσκονται σε ψηλότερο σημείο από αυτά του αυτοκινήτου και πέφτουν ακριβώς στα μάτια των απέναντι οδηγών. Προφανώς σκέφτονται πως ένα φως είναι μωρέ δεν ενοχλεί, το αυτοκίνητο έχει δύο. Με κάνεις να σκέφτομαι πως το μουνί της μάνας σου είναι ενοχλητικό όταν σε ξέρασε.

Σε αυτούς που κάνουνε χειρονομίες ενοχλητικές με τα χέρια. Τσιμπάνε, γαργαλάνε, σπρώχνουν, χτυπάνε, απωθούν. Άντρες γυναίκες. Τι σόι μαλακία είναι αυτή που την κάνουν οι ηλίθιοι επειδής νιώθουν άβολα οι ίδιοι η έρχονται σε δύσκολη θέση. Κάθεσαι ήρεμος και αραχτός και απολαμβάνεις την τεμπελιά σου και τσουπ ο μαλάκας από πίσω έρχεται και βυθίζει τα δάχτυλα του στα πλευρά σου για να σε τρομάξει. Τρομάζω με την μαλακία που είναι συσσωρευμένη στα εγκεφαλικά σου κύτταρα.

Το επόμενο είναι κομπλεξικό δικό μου αλλά θα το αναφέρω.
Περπατάς στο πεζοδρόμιο. Είναι στενό και χωράει το πολύ ενάμιση άτομο. ΠΕΡΠΑΤΑ. Μην σέρνεσαι ούτε πας λες και σου έχουν ασελγήσει στον πρωκτό. Δεν σου φταίνε οι πίσω σου να πηγαίνουν με τον ίδιο αργό και βασανιστικό ρυθμό με εσένα. Και άσε τα ζιγκ ζαγκ. Πιάσε την δεξιά τέρμα τοίχο πλευρά και πήγαινε σαν σαλιγκάρι αλλά άσε χώρο δίπλα σου να περνάνε οι υπόλοιποι που δεν έχουν θέμα με την σούφρα τους. Και εσύ παππού και γιαγιά αν δεν μπορείς κάτσε σπίτι σου και άσε τις βόλτες στην πόλη με 50 βαθμούς ή με -5. Θα σε κλοτσήσω στο ορκίζομαι στους 12 Θεούς του Ολύμπου (Α ρε πουτάνα Αφροδίτη). Σεβασμό στα νιάτα δεν έχετε καθόλου ρε θράψαλα ;

Σε όσους διαβάζουν Πρωταθλητή, Γαύρο, Πράσινη, Ντέρμπι. Είσαι μαλάκας και άρρωστος. Και άσε τις δικαιολογίες σχετικά με την καλύτερη κάλυψη του ρεπορτάζ της ομάδας σου. Οι εφημερίδες αυτές είναι εμετικές και το μόνο που κάνουν είναι να σας ποτίζουν πιο πολύ στην αρρώστια και το οπαδιλίκι. Διαβάζω λέει ο άλλος ο μαλάκας το άρθρο του Περικλή Στέλλα. Δεν είναι κάφρος τα λέει ωραία και αντικειμενικά. Ξαναδες βλήμα το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας : ΓΑΥΡΟΣ !!!. Ωραία αν περιμένεις αντικειμενικότητα από αυτήν την κωλοφυλλάδα τότε περιμένει και από εμένα παιδί η Μέγκαν Φοξ ( Δε σε χάλασε Τόμας!!! ). Για τις οπαδικές του Βορρά δεν έχω άποψη. Το αφήνω στον Κανθαρο. Έχω κάτι στούρνους φίλους που περηφανεύονται πως δεν διαβάζουν αυτές τις εφημερίδες αλλά πως τυχαίνει κάθε φορά να τους πετυχαίνω με μια από αυτές στο χέρι και να γελάνε σαν χάχες με τα θέματα. Και το κακό είναι πως τα πιστεύουν κιόλας. ΈΡΧΕΤΑΙ Ο ΡΟΝΑΛΝΙΝΙΟ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ !!! Ναι μαλάκα περίμενε.

Στις απεριποίητες λεσβίες. Δεν γίνεται ρε κοπελιά να μου χαλάς την φαντασίωση που τόσα χρόνια παλινδρομούσα μεταξύ μυαλού και χούφτας. Δεν γίνεται να σε αρέσουν τα γυναικάκια και να είσαι πιο τριχωτή και από ουρακοτάγκο και τόσο χοντρή όσο ο Βενιζέλος και ο Πάγκαλος μαζί. Και το μαλλί γιατί κοντό ρε πούστη μου σαν φαντάρος. Καταλαβαίνω την τάση σου να πασπατεύεις μουνάκια. Και εμένα μου αρέσει. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να....... δεν ξέρω. Το χασα πάλι. Θα κάνω αγωγή στη πορνοβιομηχανία όλου του κόσμου. Ψεύτες !!!

Σε όσους βλέπουν ΑΚΟΜΑ τούρκικα σήριαλ. Το θέμα δεν είναι εθνικιστικό. Είναι θέμα ποιότητας γαμώ την πουτάνα μου. Και περισσότερο θλίβομαι που τα βλέπουν σακατεμένοι εγκεφαλικά γέροι και γριές. Τώρα αν είσαι κάτω από 75 και τα βλέπεις σου αξίζει δέσιμο σε αναπηρικό καροτσάκι και σπρώξιμο μέσα σε καζάνι με καυτό λάδι. Θα μου πείτε ΜΑΛΑΚΑ ΠΕΡΗ τα ελληνικά σήριαλ είναι καλύτερα ; Όχι δεν είναι οπότε δεν θα σας σπρώξω εγώ. Θα βάλω έναν Κούρδο λαθρομετανάστη.

Σε αυτήν την σκρόφα στο ίντερνετ που με έχει κοψοχολιάσει πολλές φορές.



Ξέρεις τι είναι να έχεις 12 παράθυρα με τσόντες ανοιχτά και ξαφνικά να ακούς την φωνή της Μαγδάλως να μιλάει για μοναδική ευκαιρία i- phone ; Αει γαμήσου μωρή δεν θέλω i- phone. Αν θες να σε παρακολουθήσω με ευλάβεια και αφοσίωση άρχισε σιγά σιγά να βγάζεις να βυζιά σου στην κάμερα και πάλι χλωμό να με συγκινήσεις εκτός και αν βάλεις ένα ultra mega vibreator στην κωλάρα σου. Δεν το καταλαβαίνεις με πιάνεις σε ακατάλληλη ώρα.

Ναι το είδα και αυτό. Ιούλιο μήνας 40 βαθμοί υπό σκιά και να σου η καουμπόισσα με τις μπότες. Που πας μωρή ενυδρίδα ;;; Έχω τεράστια απορία να δω την φάτσα σου όταν τις έβγαλες στο σπίτι. Λιποθύμησες από την βρώμα ή άντεξες την δυσωδία αυτή ; Θες να πρωτοπορήσεις ; Εγώ είμαι εδώ και πάλι. Ξεβράκωτη όπως βγαίνεις από το μπάνιο (σκουπίσου πρώτα γίδι ) φόρα την γούνα που σου έκανε δώρο ο Ρωσοπόντιος νταβάς σου και έλα να μας βρεις. Εννοείτε θα την βγάλεις όπου κάτσεις αλλά να ξέρεις πως η εκτίμηση και το σέβας που θα δεις στα μάτια όλων θα είναι ανάσα να ζήσεις άλλα 2,5 χρόνια.

Για άλλη μια φορά. ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΗΝ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ ΣΑΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ. Γαμώ το σπίτι σας και το αμάξι σας. Να ξέρεις πως την ώρα που κατεβαίνεις από το αμάξι να βάλεις κανονικά το μηχανάκι και μετά να παρκάρεις εγώ και 12 μπλοκέρ τον δίνουμε από τα αφτιά στην γυναίκα σου. Αν μένεις με την μαμά σου ακόμα, δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Αν πάλι μένεις μόνος σου θα σε περιμένουμε. Ας πρόσεχες.

Σε όσους και όσες ενώ κάθονται σε καφετέρια και φοράνε παντόφλα - πέδιλο βάζουν τα πόδια τους πάνω στο κάθισμα και χαϊδεύουν - τρίβουν τα δάχτυλα τους και το μεσοδιάστημα αυτών. Ντάξη ξέρουμε είσαι καθαρούλης/α. Αλλά έχω την εντύπωση πως είναι λίγο αηδιαστικό. Θες και χειραψία μετά ε ; Θα σου δώσω ευχαρίστως αλλά θα έχω πιάσει πρώτα τα μπαλάκια μου. Σταμάτα, καθαρά είναι. Τα πλένω κάθε μέρα όπως εσύ τις βρωμοποδάρες σου. Βρωμίλοι !!!

Στους Σλαβόγυφτους που κάνουν πολιτική προπαγάνδα σε αυτό το Eurobasket. Μέχρι και μπλουζάκια με πολιτικά μηνύματα μοιράζουν δωρεάν στους δρόμους της Λιθουανίας. Πάρτε το χαμπάρι μούλοι. Δεν είστε ούτε Αλβανοί, ούτε Σέρβοι ούτε Έλληνες - Μακεδόνες ούτε καν γύφτοι. Είστε μια μίξη όλων αυτών. Είστε ένα ψωλόχυμα από τις αναφερόμενες ράτσες χτυπημένο σε μπάσταρδη μήτρα και ιδού FYROM. Ότι όνομα και να δώσετε στο κωλοκράτος σας ακόμα και το Μακεδονία, Μακεδονία δεν γίνεστε.




Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Λίγα πράγματα για το Facebook (ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ)

Ανεβάζεις ένα τραγουδάκι της επιλογής σου. Ωραία. Συνεχίζεις με ένα επίσης ωραίο που θυμήθηκες σχεδόν ταυτόχρονα με το πρώτο αλλά δεν ήξερες πιο να βάλεις. Κατανοητό. Βάζεις και ένα τρίτο γιατί μεράκλωσες και θέλεις να το καταλάβουν τα απολειφάδια οι φίλοι σου. Και ένα τέταρτο τραγουδάκι γιατί θέλεις να κλείσεις θριαμβευτικά τις εξαιρετικές επιλογές που έκανες νιώθοντας ο Πολ Αρζίζια Βαν Νταικ ή Μάγκυ Χαραλαμπιδοκωλίδου. Σε νιώθω χρήστη του Facebook. Όλα καλά ως εδώ. Όταν αρχίζεις και ανεβάζεις ένα πίσω από το άλλο τα τραγούδια λες και φτιάχνεις playlist για το MP3 σου καταντάει από σιχαμερό έως το καλαθάκι με το βουρτσάκι της τουαλέτας. Και άκου : Κανένας δεν δίνει σημασία στα τραγούδια σου όταν ξεπερνάνε έναν συγκεκριμένο αριθμό. Κοινώς στα αρχίδια μας αν εσύ έχεις καψούρα και ανεβάζεις όλη την δισκογραφική δουλειά του Πλούταρχου και του Χατζηγιάννη.

Καργιολίδια του facebook μην φοβάστε. Εγώ είμαι μαζί σας σε κάθε προσπάθεια που κάνετε να βγάλετε τα προσόντα σας στην φόρα. Μην κολλάτε από τους δήθεν κομπλεξικούς που σχολιάζουν αρνητικά την κάθε αυθόρμητη πόζα και στάση που αποθανατίζετε μπροστά στην χέστρα. Μπορούμε να αντέξουμε περισσότερα. Είμαστε έτοιμοι για αυτό. Στην Ινδία και στην Ρουμανία δείχνουν και το μουνί τους φόρα παρτίδα. Εσείς όχι ακόμα και θλίβομαι. Σταματήστε να έχετε αναστολές και κόμπλεξ. Η ζωή είναι facebook και το facebook η ζωή σας. Ξεκολλάτε και ξεκωλιαστείτε ποζάροντας όπως σας γέννησε η μάνα σας. Το κοινό θα σας αποθεώσει και οι ζηλιάρες μπόχλες - χοντρές θα κλαίνε για την ομορφιά που σας χάρισε ο καλός Θεούλης.

Μας διατυμπανίζεις την σχέση σου με φωτογραφίες, ερωτικά στάτους και ένα σωρό άλλες μαλακίες.
ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ !!!
Μα πως γίνεται αυτό Ω ΘΕΟΙ !!!

Και πάνω που αρχίζει να ξεπρήζεται ο πούτσος μας από την ζαλάδα τόσων μηνών της τέλειας σχέσης που έχεις με τον Μοζαμβικανό τριπούτση να σου τώρα τα αντίστροφα. "Ποτέ ξανά" ή "Αρκετά πια" ή "Γιατί σε εμένα ;" και να τα καψουροτράγουδα πολυτελείας και να σου οι ξεκολιάρες φίλες να συμπαραστέκονται με λόγια αγάπης κατανόησης και συμπόνιας. Ρε άει στο διάολο μωρή μπουγάτσα. Δεν περίμενες λίγο πριν μας πρήξεις τον τσούτσουνο. Πάρε τα καρύδια μου τώρα που βιάστηκες να σε πηδήξει και σε παράτησε. Όλα είναι γλυκά και όμορφα στην αρχή στην πορεία χαλάνε. Κάνε λιγάκι υπομονή βρε κουρίτσι μου.

Γαμηθήκατε σκατίβλαχοι όλοι με τα Αι Φοουν. Δεν σας φτάνει ο χρόνος που βιάζεται καθημερινώς σπίτι ή στην δουλειά με το Facebook θέλετε να τον βιάζεται και όταν βρίσκεστε εκτός και να σας βλέπει ο κακόμοιρος κοσμάκις.Τσεκ ιν εδώ τσεκ ιν εκεί τσεκ ιν παραπέρα. Είμαι με τον Κλεάνθη Βουρβούλακα και πίνουμε ποτό στο κωλόμπαρο της Μαρίκας. Είμαι με την Τούλα Χατζηξεκωλίδου και ρουφάμε σφηνάκια από το πάτο της Τζούλιας της Παρθένας. Γιατί να με ενδιαφέρει μωρή σταφίδο που είσαι τώρα και με ποιους ανταλάζεις σηφιλιάρικα βλέμματα λαγνείας ; Γιατί να με ενδιαφέρει ρε μασχαλοβρωμιάρη που ιδρώνει αυτήν την στιγμή η καφεκόκκινη κωλότρυπά σου ; Επόμενο βήμα όπως σωστά έχω προβλέψει το τσεκ ιν στην τουαλέτα. Και για να βοηθήσω σε όσους φαίνεται καλή ιδέα.

- Ο Τίτος Ντορίτος βρίσκετε στις γυναικείες τουαλέτες του Vroma Club παρέα με την Jenna Roufpinei και από έξω παίρνουν μάτι ο πατέρας της και ο αδελφός της.
- Η Ραφαέλλα Αδειομυάλου μόλις έχεσε και τις τελείωσε το χαρτί προτού προλάβει να σκουπίσει τα χοντρά χοντρά. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί της για βοήθεια. SOS SOS SOS SOS. RED ALERT ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ !!!

Μα τι στον Άγιο Πούτσο τον Θεραπευτή της Αγαμίας !!! Τόσο πολύ σας στοιχίζει αν πιείτε ένα γαμοκαφέ χωρίς να ασχοληθείτε λίγο με ένα πληκτρολόγιο και τις φανατικές επαφές σας ; Τόση εξάρτηση ρε τσόφλια ;
Και σας πειράζει μετά που εγώ διαβάζω εφημερίδα !!! Τι θες να κάνω ρε φιλαράκι όταν σε ρωτάω κάτι και απαντάς με ένα μακρόσυρτο στεναγμό " εεεεεεεεεεεεεε" με τα μάτια κολλημένα στην οθόνη της αχώριστης συσκευής σου ;


Καινούργια μαλακία στο fb. Δείτε πως είναι η Βάλια από το Καφέ της Χαράς τώρα και σε παρένθεση απίστευτο. Ώπα λέω. Κάτι θα έχει πάθει το κοριτσάκι. Θα είχε κανά τροχαίο και θα της έμειναν μόνο τα δόντια. Η μπορεί να μεγάλωσε αρκετά να είδε πως το μουνί φέρνει ψωμί στο σπίτι και να έγινε πορνοστάρ ή χορεύτρια στύλου. Κάνεις λοιπόν κλικ και είσαι μεταξύ του να βάλεις το χέρι στο στόμα ώστε να προλάβεις το ξέρασμα ή του να βάλεις το χέρι μέσα από το παντελόνι και να ξεκινήσεις την εξαναγκαστική πεοταλάντωση. Φτου σου ρε πούστη. Ένα φυσιολογικό κοριτσάκι στην ηλικία που φυσιολογικά βρίσκετε τώρα Ούτε εμετοί ούτε μαλακίες Δεν πειράζει άξιζε τον κόπο η προσπάθεια. Μετά από λίγο ξαναβλέπεις πάλι το ίδιο ζώο που είχε κάνει την προηγούμενη ανάρτηση με την Βάλια να έχει στον τοίχο της μια καινούργια.
Δείτε τον Μανωλάκη από το Καφέ της Χαράς πως είναι τώρα και σε παρένθεση συγκλονιστικό. Εντάξει αν και εκεί κάνεις κλικ χωρίς να ψάξεις πρώτα στο google αν καίγεσαι τόσο σου αξίζει αργός και βασανιστικός θάνατος.

Δημοφιλείς αναρτήσεις